Відбулася звітна наукова конференція викладачів факультету

IMG_0806Сьогодні, 14 лютого 2017 року на факультеті розпочала роботу звітна науково-практична конференція викладачів, молодих вчених та аспірантів. Конференцію відкрив заступник декана факультету з наукової роботи, доцент Лісовський Богдан Петрович. Із вітальними словами виступили завідуючий кафедрою теорії та методики фізичної культури і спорту, професор Мицкан Богдан Михайлович та завідуючий кафедрою фізичної реабілітації, професор Дума Зіновій Васильович.

IMG_0811Серед представлених доповідей особливо актуальними звучали доповідь асистента кафедри фізичної реабілітації, кандидата наук з фізичного виховання і спорту Голод Наталії Романівни на тему «Організація роботи в реабілітаційному центрі»

IMG_0810та старшого викладача кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, кандидата наук з фізичного виховання і спорту Рихлюка Сергія Павловича на тему «Вдосконалення технічної підготовленості юних гімнастів на етапі попередньої базової підготовки».

Необхідно відмітити, що звітна конференція викладачів, молодих вчених та аспірантів факультету фізичного виховання і спорту уже стала традиційною і проводить на початку року. На конференції представляються доповіді, що мають особливу актуальність для галузевої науки.

http://sport.pu.if.ua/2017/02/14