Онлайн-семінари для медичних працівників та усіх зацікавлених щодо реабілітації постраждалих від війни

Враховуючи актуальність удосконалення кваліфікації медичних працівників різних спеціальностей в умовах військового часу, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника організовує проведення циклу безкоштовних онлайн-семінарів, присвячених базовій та спеціалізованій реабілітації (фізичній терапії, ерготерапії) при різних патологічних станах, пов’язаних із воєнними діями та бойовими ушкодженнями у різних категорій населення (військовослужбовці, цивільне населення різних вікових груп). Онлайн-семінари будуть проводитися фахівцями кафедри фізичної терапії, ерготерапії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, які мають досвід практичної роботи у галузі фізичної терапії.

Знання, отримані під час цих занять, можуть бути використані в лікарняних та домашніх умовах. Наші семінари будуть корисні для фізичних терапевтів, реабілітологів, лікарів функціональної та реабілітаційної медицини, травматологів, невропатологів, педіатрів, волонтерів, доглядальників, опікунів поранених і важкохворих осіб та всіх, хто може бути залучений до відновлення стану здоров’я.

Заняття проводитимуться онлайн, на платформі Cisco Webex за розкладом (додаток 1), початок о 18.00 год.

Посилання для підключення:

https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m91f55cd2445d0f3a583ce0820c833bb8

Також додатково повідомляємо, що інформацію про наведений розклад занять, тематику семінарів та короткі інструкції щодо підключення онлайн можна переглянути на сайті кафедри фізичної терапії ерготерапії (https://kfr.pnu.edu.ua у меню «Навчальні семінари»).

За необхідності додаткового проведення навчальних онлайн-семінарів, а також практичних тренінгів (занять) в очному форматі – можливе узгодження часу проведення поза наведеним розкладом. Для цього необхідно звернутися за телефоном 0667257241 (завідувач кафедри Лапковський Едуард Йосипович) або електронною поштою eduard.lapkovskyi@pnu.edu.ua