Онлайн семінари для фахівців фізичних терапевтів щодо реабілітації в умовах військового часу

Враховуючи актуальність удосконалення кваліфікації медичних працівників різних спеціальностей в умовах військового часу, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за участі кафедри фізичної терапії, ерготерапії організовує проведення циклу безкоштовних онлайн-семінарів, присвячених базовій та спеціалізованій реабілітації (фізичній терапії, ерготерапії) при різних патологічних станах, пов’язаних із воєнними діями та бойовими ушкодженнями у різних категорій населення (військовослужбовці, цивільне населення різних вікових груп). Онлайн-семінари будуть проводитися фахівцями кафедри фізичної терапії, ерготерапії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, які мають досвід практичної роботи у галузі фізичної терапії.

Знання, отримані під час цих занять, можуть бути використані в лікарняних та домашніх умовах. Наші семінари будуть корисні для фізичних терапевтів, реабілітологів, лікарів функціональної та реабілітаційної медицини, травматологів, невропатологів, педіатрів, волонтерів, доглядальників, опікунів поранених та важкохворих осіб та всіх, хто може бути залучений до відновлення стану здоров’я.

Заняття проводитимуться онлайн, на платформі Cisco Webex за розкладом (переглянути розклад), початок о 18.00 год.

Посилання для підключення: https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m91f55cd2445d0f3a583ce0820c833bb8

Також, додатково повідомляємо, що інформацію про наведений розклад занять, тематику семінарів та короткі інструкції щодо підключення онлайн можна переглянути на сайті кафедри фізичної терапії ерготерапії (kfr.pnu.edu.ua у меню «Навчальні семінари»).

За необхідності додаткового проведення навчальних онлайн-семінарів а також практичних тренінгів (занять) в очному форматі – можливе узгодження часу проведення поза наведеним розкладом. Для цього необхідно звернутися за телефоном 0667257241 (завідувач кафедри Лапковський Едуард Йосипович), або електронною поштою eduard.lapkovskyi@pnu.edu.ua